Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Zaposleni

  Meta Milovanovič,
  mag. farm., spec
  Koncesionarka in odgovorna za poslovanje lekarne. Vse, kar bi želeli v Lekarni Dravlje izboljšati, spremeniti ali pohvaliti, lahko pošljete direktno na njen e-naslov:
  metka@lekarna-dravlje.si.
  Sandra Pehan,
  mag.farm.
  Huraaa! Sandra je ponovno med nami. Od nje lahko vedno pričakujete koristne informacije in nasvete, ki jih črpa iz svojega bogatega znanja klinične farmacije.
  Urša Kraškovic,
  mag.farm.
  Uršina družina bo spet večja! Svojo dobro voljo in tople nasmehe bo razdajala doma, svojim najbližjim. Pripravljena na nove izzive bo spet med nami v letu 2017.
  Polona Puhar,
  farm.tehnik
  Podpira vse štiri vogale naše lekarne. Vestno skrbi tudi za spletno lekarno in spletne novice, ki jih prejemate v vaše e-poštne nabiralnike.
  Tinka Panker,
  mag.farm.
  Je bila v naši lekarni že na praktičnem usposabljanju med študijem farmacije. S svojim temperamentom in strokovnim znanjem nas je prepričala in po opravljeni diplomi spomladi 2013 okrepila naše vrste.
  Jana Kastelic,
  dipl. ekon.
  Papirji, papirji, papirji,… Jane ne boste srečali za pultom, zato pa je v boju s papirji nepremagljiva. Brez nje bi pod težo administracije pešalo tudi strokovno delo.
  Jasena Kristan,
  mag.farm.
  je v naši lekarni delovala vrsto let. Tudi po upokojitvi ni želela čez noč zapustiti svojih pacientov, zato je ostala z nami ob petkih popldne. Svoje bogato znanje in izkušnje kot dolgoletni mentor še vedno posreduje pripravnikom, študentom in dijakom na praktičnem usposabljanju.
  V naši lekarni boste skoraj vedno srečali tudi nove obraze, saj redno k nam prihajajo na praktična usposabljanja študentje, dijaki, pripravniki, občasno pa tudi specializanti iz klinične in lekarniške farmacije.