Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Vitamini in minerali

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Jamieson B kompleks žvečljive tablete z okusom gozdnih sadežev 90 tablet

  33,79 €
  Jamieson B kompleks žvečljive tablete z okusom gozdnih sadežev je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine B skupine.

  Jamieson cink 50 mg 90 tablet s podaljšanim sproščanjem

  18,21 €
  Jamieson Cink je prehransko dopolnilo, lo vsebuje cink v obliki naravnega cinkovega glukonata v tabletah s 6-8 urnim podaljšanim sproščanjem, kar poveča absorpcijo tega minerala.

  Jamieson krom 200 mcg 100 tablet

  11,80 €
  Jamieson Krom je prehransko dopolnilo, ki vsebuje krom v naravni obliki kromovega kelata, pridobljenega iz rastlinskih beljakovin.

  Jamieson vitamina C & D 75 žvečljivih tablet z okusom češnje

  16,80 €
  Jamieson vitamina C in D je prehransko dopolnilo v obliki žvečljivih tablet z naravnim okusom češnje in močno, naravno podporno mešanico iz rutina, hesperidina, limoninih bioflavonidov, acerole in češnje.

  Jamieson vitamin D pršilo 1.000 I.E. pomaranča 58 ml

  12,90 €
  Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob, prispeva k delovanju mišic, prispeva k delovanju imunskega sistema, ima vlogo pri delitvi celic, prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi.

  Jamieson K2 + D3 30 kapsul

  18,90 €
  Jamieson K2 + D3 je kombinacija vitamina K2 in D3 v kapsulah. Vitamin K2 je pridobljen iz soje in je prisoten v naravni obliki MK-7. Vitamin K pripeva k normalnem strjevanju krvi in prispeva k vzdrževanju zdravih kosti. Vitamin D poveča absorpcijo kalcija, prispeva k ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob in delovanju imunskega sistema.

  Fitomama FerroC 30 tablet

  14,99 €
  Fitomama Ferro C je prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni vir železa iz pšeničnih kalčkov, kamilico, vitamin C, vitamin B12, cink in baker.