Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Ustne vode

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Curasept ADS 205 ustna voda

  9,67 €
  Curasept ADS 205 ustna voda je primerna za vse, ki se pogosto srečujejo z gingivitisom ali drugimi oblikami parodontalnih obolenj. Z 0,05 % klorheksidinijevega diglukonata in 0,05 % natrijevega fluorida je idealno nadomestilo za zobno pasto pri ortodontskem zdravljenju.

  Curasept ADS 212 ustna voda

  9,67 €
  Curasept ADS 212 ustna voda je primerna za vse, ki se pogosto srečujejo z gingivitisom ali drugimi oblikami parodontalnih obolenj. Idealna je za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov in tiste, ki imajo težave z obzobnimi tkivi. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno.

  Curasept ADS 220 ustna voda

  9,67 €
  Curasept ADS 220 ustna voda je primerna za vse, ki se pogosto srečujejo z gingivitisom ali drugimi oblikami parodontalnih obolenj. Curasept ADS 220 ustna voda je idealna za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov in tiste, ki imajo težave z obzobnimi tkivi.

  Dentaforce ustna voda

  6,87 €
  Dentaforce zeliščna ustna voda razkužuje usta, krepi dlesni in daje dolgotrajen svež dah. V pomoč vam bo pri občutljivih, krvavečih dlesnih, ki npr. pogosto krvavijo ob čiščenju zob s ščetko ali nitko.

  Esi Aloe Fresh ustna voda

  7,93 €
  Pakiranje: 500 mlAloe fresh ustna voda vsebuje naravne sestavine in …

  Gengigel First Aid

  12,95 €
  Vsebina: 50 ml

  GengiGel First Aid se priporoča za pospeševanje celjenja ran po zobozdravniških posegih. Učinkovito zmanjšuje bolečino in nelagodje po poškodbi oziroma kirurškem ali parodontalnem zdravljenju.

  Ima dolgotrajni lokalni učinek in je enostaven za uporabo, saj:
  • doseže težje dostopna poškodovana področja
  • lahko se uporablja brez dotikanja rane
  • zaradi visokega varnostnega profila ga lahko uporabljamo pri vseh bolnikih brez omejitev, tudi pri otrocih, nosečnicah, starejših in sladkornih bolnikih
  • posebna formulacija zagotavlja, de se hialuronska kislina dobro oprime sluznice in jo zaščiti
  Uporaba:
  Takoj po posegu spirajte ustno votlino s 5 ml tekočine (en odmerni lonček) 1-2 minuti. Postopek ponovite po pravilni ustni higieni do 4-krat na dan, razen če vam zobozdravnik svetuje drugače. Tekočina je pripravljena za takojšnjo uporabo; ne razredčujte.



  Gengigel gel

  11,96 €
  Pakiranje: 20 ml Gengigel gel je inovativen medicinski pripomoček na …

  Gengigel raztopina za spiranje ust

  12,95 €
  Pakiranje: 150 ml Gengigel raztopina je inovativen medicinski pripomo…

  Parodontax dnevna ustna voda

  7,09 €

  Parodontax Extra ustna voda

  13,39 €

  Curasept ADS Implant ustna voda 200 ml

  12,43 €
  Ustna voda Curasept ADS Implant vsebuje 0,2 % klorheksidina in patentirano formulo ADS (sistem ADS zmanjša neželene učinke klorheksidina - zabarvanje zob in spremenjeno zaznavo okusa). Poleg klorheksidina vsebuje tudi hialuronsko kislino in kopolimer PVP-VA, ki skupaj tvorita zaščitni film na ustni sluznici in dlesni, za hitrejšo regeneracijo tkova.