Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Sanofarm

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Glicefit 60 tablet

  19,99 €
  Glicefit je prehransko dopolnilo, ki pripomore k uravnavanju sladkorja v krvi ter k normlanemu metabolizmu glukoze in ogljikovih hidratov. Primeren je za vse, ki imajo povišane vrednosti glukoze v krvi.

  Fitomama FerroC 30 tablet

  14,99 €
  Fitomama Ferro C je prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni vir železa iz pšeničnih kalčkov, kamilico, vitamin C, vitamin B12, cink in baker.

  Fitomama Fitolat 45 tablet

  14,99 €
  Fitomama Fitolat je prehransko dopolnilo z rastlinskimi izvlečki grškega sena, hmelja, komarčka in sporiša, pridobljenih izključno iz izbranih in biološko nadzorovanih rastlin. Grško seno, komarček in sporiš podpirajo aktivnost mlečnih žlez in spodbujajo proizvodnjo materinega mleka.

  Fitomama Isilax suspenzija 200 ml

  14,99 €
  Fitomama Isilax je prehransko dopolnilo na osnovi mane (rastlinski izvleček malega jesena), z zgoščenim sokom slive in sadeža kivija. Mana uravnava delovanje prebavnega trakta, lajša prehajanje vsebine skozi črevo in pripomore k rednemu odvajanju.

  Vivalt Activator 500 ml

  19,90 €
  Vivalt Activator je prehransko dopolnilo z edinstveno sestavo 7 rastlinskih izvlečkov in 5 vitaminov, ki pripomore k pravilni presnovi, podpira delovanje prebavnega trakta in omogoča zdravo pripravo na uravnavanje telesne teže.