Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Praznujemo 18. rojstni dan

  Lekarna Dravlje 2. decembra praznuje že svoj 18. rojstni dan. Zdi se mi, da je obdobje do polnoletnosti minilo kot bi trenil. Pa vendar: Janko se je tistega decembra 1996 še varno skrival v trebuščku svoje mamice, ene naših prvih in vsa leta zvestih obiskovalk. Danes pride v lekarno Janko, postaven zrel moški. Tako kot Janko, se je tudi naša lekarna razvijala od neznane lekarnice z deljenim delovnim časom in enim farmacevtom, do lekarne, ki jo okolje prepoznava in sprejema za svojo.  


  Kar nekaj sodelavcev se je v vseh teh letih zvrstilo v naših prostorih. Nekateri so medtem odšli novim izzivom nasproti v druge lekarne ali celo v druge države, nekateri so se upokojili. Zamenjali so jih novi, praviloma mladi in nadobudni kolegi, ki so vedno prinesli novo energijo, nove ideje in nove izzive.  Kljub temu pa vizija, ki sem jo postavila 2.decembra 1996 ostaja nespremenjena: biti lekarna, ki skrbi za vsakega obiskovalca. Ponuditi želimo ne le kakovostna zdravila in druge izdelka temveč predvsem oseben in visoko strokoven nasvet za varno in učinkovito uporabo le-teh. Zato veliko časa, energije in sredstev vlagamo v izobraževanja na različnih področjih, od farmacevtskih in medicinskih, do socioloških pa tudi na področjih alternativnih zdravljenj.

  Naše poslanstvo vidimo tudi v promociji in razvoju lekarniške dejavnosti in izobraževanju mladih farmacevtov. Uvajamo nove in napredne lekarniške storitve, iščemo nove priložnosti v svetu IT tehnologije in sodelujemo s Fakulteto za farmacijo pri izvajanju strokovnega usposabljanja študentov farmacije.

  2.decembra bomo torej praznovali, ker si to zaslužimo. Vabimo vas, da praznujete z nami. Pridite na kozarček zdravega soka in nazdravite z nami.

  Ob tej priložnosti smo v sodelovanju z našim poslovnim partnerjem Farmedico pripravili prav posebno nagradno žrebanje na naši Facebook strani. Sodelujte in se potegujte za glavno nagrado, knjigo Ljudski zdravnik dr. Alfreda Vogla, svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja.
  V sodelovanju s Sanofarmom vam v tednu od 2. - 5. decembra 2014 nudimo 10 % popust na vse njigove izdelke (Nodol, Bimbi, ESI, Pharmalife, Aloederrmal...).

   
   Drobna darilca za naše obiskovalce pa so pripravili tudi v PharmaSwissu.

   
  Metka Milovanovič, mag.farm., spec.