Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  O lekarni

  Lekarna Dravlje


  Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

  Tel.: 01/ 510-33-20
  GSM: 040/384-788
  E-pošta: info@lekarna-dravlje.si
  Koncesionar: Metka Milovanovič , mag. farm., spec.

  Matična št.: 1408712
  Davčna št.: SI49203517
  Dovoljenje za opravljanje lekarniške dejavnosti:
  odločba Ministrstav za zdravje RS št.: 1600-67/2013-6,
  izdana dne 20.01.2014

  QR koda vizitka
  Lekarna Dravlje je zasebna lekarna, ki je slovesno otvoritev dočakala 2.decembra 1996. Odgovorna za izvajanje dejavnosti v Lekarni Dravlje je koncesionarka Meta Milovanovič,mag.farm.,spec.

  Od samega začetka se v naši lekarni trudimo, da bi zagotovili vsem okoliškim prebivalcem in drugim našim obiskovalcem čim bolj kakovostne lekarniške storitve.

  To pomeni poleg širokega izbora zdravil in drugih sredstev za ohranjanje ali izboljšanje zdravja, tudi strokovno svetovanje o njihovi pravilni in varni uporabi kot tudi informacije in nasvete o tem, kaj lahko za svoje zdravje naredite sami.
  V naši lekarni smo zaposleni magistri farmacije, farmacevtski tehniki ter specialistka klinične farmacije. Vsi redno skrbimo za strokovno izobraževanje in dopolnjevanje svojega znanja, ker se zavedamo, da bomo le tako lahko izpolnili vaša pričakovanja.

  Leta 2008 smo lekarno prenovili. Vodilo pri načrtovanju nove podobe Lekarne Dravlje nam je bilo izboljšati dostop do farmacevtovega nasveta. V novih prostorih ponujamo izdelke kot so kozmetika, prehranska dopolnila in sanitetni pripomočki v samopostrežnem delu, izdaja vseh zdravil pa bo še naprej skladno z zakonodajo organizirana preko pulta. S tem smo želeli izdelke približati kupcem, ki so vse bolj informirani in si želijo izdelek, ki ga kupujejo, pogledati sami, si prebrati informacije na ovojnini in si ustvariti najprej svoje mnenje.

  Kupci, ki bodo želeli strokovni nasvet pri nakupu tudi v samopostrežnem delu, bodo tega lahko vedno dobili. Potrudili se bomo, da bo tudi v tem delu vedno prisoten farmacevt ali farmacevtski tehnik. Seveda bomo tudi v bodoče ponujali le izdelke s preverjeno kakovostjo. S tem, ko bodo nekateri kupci lahko sami izbrali izdelke, bodo imeli farmacevti več časa za svetovanje pri izdaji zdravil in prodaji ostalih izdelkov.
  Lekarna Dravlje je prva slovenska lekarna, ki ponuja nove lekarniške storitve za bolj varno in učinkovito zdravljenje z zdravili, ki smo jih skupaj poimenovali PharmaDom: obisk farmacevta na domu, izdelava načrta zdravljenja z zdravili in osebne kartoteke zdravil ter programi farmacevtske skrbi.

  Junija 2011 smo odprli našo novo enoto - SPLETNA LEKARNA DRAVLJE. S tem smo želeli približati naše storitve, izdelke in nasvete farmacevta tudi vsem tistim uporabnikom, ki živijo v krajih brez "fizične" lekarne, tistim, ki nimajo dovolj časa za obisk "fizične" lekarne in predvsem tistim, ki zaradi bolezni ne morejo sami do svoje lekarne. Pri oblikovanju spletne strani in njenih vsebin se trudimo, da je tudi naša spletna enota prava lekarna. Našim uporabnikom na spletu ponujamo poleg zdravil brez recepta in izdelkov za varovanje zdravja tudi dostop do farmacevtovega svetovanja in številne informacije za lažje obvladovanje različnih bolezenskih stanj.

  Kje se nahajamo?


  Oglejte si tudi: