Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  NOVO - Jamieson prehranska dopolnila

  25. februar 2014

  Prvi izdelki Jamieson so bili v Sloveniji na voljo že lani, sedaj pa se je linija prehranskih dopolnil, ki so dostopna na slovenskem trgu, še povečala. Prehranska dopolnila Jamieson proizvaja Jamieson Laboratories Ltd. iz Kanade, uvoznik in distributer za Slovenijo pa je Magna Medica.


  Seznam izdelkov Jamieson

  Podjetje Jamieson je bilo ustanovljeno že leta 1922 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v industriji. Vsi izdelki imajo analizne certifikate za vsako serijo proizvodnje, ki nudijo garancijo vsebnosti učinkovin, ki so napisane na deklaraciji (standard, ki je v uporabi pri zdravilih). Analizne certifikate lahko zahtevate po mejlu: info@magnamedica.eu.

  V Jamiesonu uporabljajo le sestavine iz popolnoma čistih, neokrnjenih in trajnostnih okolij po celem svetu. Vse sestavine preidejo 360 kontrolnih točk, da se zagotovi popolna čistoča, varnost in učinkovitost proizvodov. Vsi izdelki so torej izdelani po protokolu 360 Pure, ki vključuje najmanj 360 znanstvenih kontrol, usmerjenih biotestov in kliničnih postopkov, ki so vsi del dobre proizvodne prakse (GMP) za farmacevtska podjetja.

  Vir: www.jamieson.si (25.2.2014)