Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Normalna koža

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Avene Hydrance legere 40 ml

  14,29 € 15,88 €
  Avene Hydrance Legere je lahka hidratantna krema za normalno in mešano kožo. Namenjena je posebni negi občutljive kože z znaki dehidracije s pomočjo edinstvene kombinacije naravno pomirjujoče Avene termalne vode in kompleksa lipomucin-meiboserin. Kompleks lipomucin-meiboserin ima takojšnje in dvojno delovanje: zagotavlja dolgotrajno hidratacijo in ščiti pred dehidracijo.

  Avene Hydrance Optimale legere lahka nega za poenoten videz 40 ml

  16,30 € 18,11 €
  Avene Hydrance Optimale Legere je nežno obarvana krema, poenoti videz polti in hkrati zagotavlja dolgotrajno ter globinsko vlaženje. Hydrance Optimale lahka vlažilna nega za poenoten videz polti je namenjena normalni do mešani, dehidrirani koži, še posebej takrat, ko je koža videti utrujena in brez zdravega sijaja.

  Avene Hydrance optimale legere z UV zaščito

  14,29 € 15,88 €
  Avene Hydrance Legere je lahka hidratantna krema z zaščitnim faktorjem SPF 20 za normalno in mešano kožo. Namenjena je posebni negi občutljive kože z znaki dehidracije s pomočjo edinstvene kombinacije naravno pomirjujoče Avene termalne vode in kompleksa lipomucin-meiboserin. Kompleks lipomucin-meiboserin ima takojšnje in dvojno delovanje: zagotavlja dolgotrajno hidratacijo in ščiti pred dehidracijo.

  Avene Hydrance optimale riche 40 ml

  14,29 € 15,88 €
  Avene Hydrance Riche je vlažilna krema za občutljivo suho in zelo suho dehidrirano kožo. Vsebuje edinstveno kombinacijo naravno pomirjujoče Avene termalne vode in kompleksa lipomucin-meiboserin. Kompleks lipomucin-meiboserin ima takojšnje in dvojno delovanje: zagotavlja dolgotrajno hidratacijo in ščiti pred dehidracijo.

  Avene Hydrance optimale riche z UV zaščito 40 ml

  14,29 € 15,88 €
  Avene Hydrance Riche je vlažilna krema z zaščitnim faktorjem SPF 20 za občutljivo suho in zelo suho dehidrirano kožo. Vsebuje edinstveno kombinacijo naravno pomirjujoče Avene termalne vode in kompleksa lipomucin-meiboserin. Kompleks lipomucin-meiboserin ima takojšnje in dvojno delovanje: zagotavlja dolgotrajno hidratacijo in ščiti pred dehidracijo.

  Avene Hydrance optimale serum 30 ml

  25,25 € 28,06 €
  Avene Hydrance Optimale serum je namenjen dehidrirani koži. Zagotavlja takojšnje in dolgotrajno vlaženje kože. Tudi za zelo občutljivo kožo.

  Avene matirajoči fluid 50 ml

  18,09 € 20,09 €
  Avene matirajoči fluid je lahek fluid namenjen vlaženju normalne do mešane kože. Tudi za občutljivo kožo. Kožo vlaži in regulira sijaj. Je lahke teksture, brez olja s takojšnjim matirajočim učinkom. Primeren je za dnevno nego normalne do mešane kože, nagnjene k maščenju.

  Avene pomirjevalna vlažilna maska 50 ml

  15,69 € 17,43 €
  Avene hidratantna maska s pomirjajočim delovanjem je izdelek za posebno nego občutljive kože, ki daje videz utrujenosti, je brez leska ali razdražena, ob dodatni rdečici in izsušenosti.

  Avene pomirjujoča krema za okrog oči 10 ml

  13,06 € 14,51 €
  Avene Pomirjujoča krema za predel okrog oči je primerna za najobčutljivejše področje kože na obrazu in za vsakodnevno nego nežne kože okrog oči s pomirjujočim delovanjem proti otekanju vek. Bogata je z Avene termalno vodo, zaradi dodanega α-bisabolola pa deluje pomirjujoče na razdraženo, pordelo in zategnjeno kožo okrog oči.

  Avene termalna voda 150 ml

  6,69 € 7,44 €
  Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, pomirjajoče in proti dražilno. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz.

  Avene termalna voda 300 ml

  10,06 € 11,18 €
  Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, pomirjajoče in proti dražilno. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz.

  Avene termalna voda 50 ml

  4,14 € 4,60 €
  Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, pomirjajoče in proti dražilno. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz.aven

  Echinacea krema 35 g

  5,58 €
  Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oziroma odrgninami. Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, jo zaščiti, sprosti in navlaži. Uporabljamo jo tako za obraz, kot tudi za druge dele telesa, lahko tudi kot dnevno ali nočno kremo.

  Eubos Sensitive vlažilna krema 50

  18,91 €

  Eucerin Aquaporin Active krema ZF 25

  19,21 €

  Eucerin pH5 krema 75ml

  12,31 €

  Eucerin Q10 Active fluid

  21,62 €
  Pakiranje: 50 ml S starostjo popusti naravna moč regeneracije celic. …

  Favn ognjičeva krema

  6,95 €

  Fruit of the Earth Aloe vera krema 113 g

  6,44 €

  La Roche Posay Hydraphase Intense Legere

  23,63 €

  La Roche Posay Hydraphase Intense serum

  25,55 €

  La Roche Posay Hydraphase UV Intense Yeux

  18,21 €

  La Roche Posay Hydreane BB light krema

  16,02 €

  La Roche Posay Hydreane BB medium krema

  16,02 €

  La Roche Posay Hydreane Legere

  16,02 €

  La Roche Posay Hydreane Riche

  16,02 €