Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  Hartmann

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Veroval test potrebujete antibiotik?

  14,27 €
  Veroval test Potrebujem antibiotik je hitri test za ugotavljanje bakterijske okužbe med prehladom. Antibiotiki so zelo učinkovita vrsta zdravil. Vendar učinkujejo le proti bakterijam – ne virusom. S hitrim testom »Potrebujete antibiotik?« lahko sedaj hitro in varno preverite, ali je vaša okužba bakterijska in uporaba antibiotika smiselna. Ko poznate rezultat, se lahko o nadaljnjih korakih pogovorite z zdravnikom.

  Veroval hitri test na vnetje sečil

  14,27 €
  Veroval test na vnetje sečil je hitri test za potrjevanje belih krvničk (levkocitov), nitrita in beljakovin v urinu.

  Veroval hitri test za holesterol

  14,27 €
  Veroval test za holesterol v krvi je hitri test za določanje ravni holesterola v krvi, ki ga lahko opravite doma.

  Veroval hitri test za pomanjkanje železa v krvi

  14,27 €
  Železo ima kot sestavina rdečega krvnega barvila hemoglobina pomembno vlogo pri oskrbi telesa s kisikom in pri energetski presnovi. Značilni znaki za nizek nivo železa so pogosta utrujenost, napenjanje in glavobol. Možne težave so tudi močno bitje srca ali težko dihanje pri obremenitvah. Pomanjkanje železa prizadane približno 2 izmed 10 otrok in ženske v plodnem obdobju.

  Veroval hitri test za potrjevanje alergije na mačjo dlako, cvetni prah in pršice

  13,12 €
  Veroval hitri test je test za potrjevanje alergije na mačjo dlako, cvetni prah in pršice. S tem hitrim testom za ugotavljanje alergij lahko v samo nekaj minutah ugotovite, ali in na kaj ste alergični: mačja dlaka, cvetni prah, pršice. Če to veste, se boste lažje izognili alergenom in se z zdravnikom posvetovali o nadaljnjih ukrepih.

  Veroval hitri test za potrjevanje prikrite krvavitve v blatu

  14,27 €
  Veroval test za samotestiranje črevesja je hitri test za potrjevanje prikrite krvavitve v blatu. S tem hitrim testom za preventivni pregled črevesja lahko na hiter in nezahteven način ugotovite, ali je v vašem blatu prisotna prikrita krvavitev. V tem primeru, bi morali govoriti s svojim zdravnikom o nadaljnih preventivnih ukrepih.