Close
0 izdelkov
Vaša košarica je prazna
Prodajni program
  Filters
  Preferences
  Iščite po spletni lekarni...

  A. Vogel

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  A. Vogel Extra intense kapljice za oči 10 ml

  10,94 €
  A.Vogel kapljice za oči Extra Intense vsebujejo 2-krat večjo vsebnosti hialuronske kisline, ki je naravna, telesu lastna snov. Kapljice z intenzivnejših delovanjem prinašajo olajšanje pri močneje izraženih simptomih suhosti oči.

  Artroforce 60 tablet

  16,84 €

  Bambu žitna kava 100 g

  5,20 €
  Bambu je aromatičen in topljiv ekstrakt iz sadne in žitne kave, biološko pridelan. Bambu ne vsebuje kavnih zrnc in je zato brez kofeina. Lahko ga uživamo zvečer, ne da bi to vplivalo na naš spanec. Bambu je idealen kavni nadomestek za živčno preobremenjene ljudi in za tiste, ki imajo težave z želodcem ali visokim krvnim tlakom. Primeren je tudi za otroke, nosečnice ter doječe matere.

  A. Vogel Balance bazični napitek 14 vrečk

  9,75 €
  A. Vogel Balance je instant napitek za uravnavanje kislo-bazičnega ravnovesja v telesu. Vsebuje edinstveno kombinacijo bazičnih mineralnih soli v obliki citrata, ki je telesu lažje dostopna oblika, dragoceno L+ mlečno kislino in čist rastlinski vitamin D3. Obogaten s prijetno aromo jagode telesu vrača naravno ravnovesje.

  A. Vogel Arnika krema 35 g

  6,25 €
  Krema Arnica je namenjena hitrejši regeneraciji kože po blažjih športnih poškodbah, pri modricah zaradi padca ali udarca in oteklinah. Krema Arnica kožo nežno neguje in jo pomirja.

  Atrogel

  10,95 €
  Atrogel je zdravilo rastlinskega izvora, narejeno iz svežih cvetov arnike, ki deluje protivnetno. Zmanjšuje bolečine in okorelost sklepov ter izboljšuje njihovo gibljivost.