Poskrbimo za vaše zdravjeAktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: Novice > NOVO - Solgar Vitamin & Herb

NOVO - Solgar Vitamin & Herb

17.2.2016

Solgar Vitamin & Herb je vodilna avtoriteta v nutricionistični znanosti in proizvodnji prehranskih dopolnil. Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah sveta. Solgar izdelki so inovativna, varna, znanstveno utemeljena prehranska dopolnila. Proizvajajo se v različnih količinah in oblikah, da bi zadovoljili različne potrebe (organske, vegetarijanske, kosher...).

Solgar poskuša iz svojih receptur čim bolj eliminirati alergene. Vsi izdelki so brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Izdelki ne vsebujejo konzervansov, umetnih arom ali barvil in se ne testirajo na živalih.

Solgar sledi najvišjim standardom v proizvodnji, njegova proizvodna ureditev pa sledi farmacevtskim standardom za opremo, postopke, kontrolo kakovosti in zaščito okolja.

Solgar uporablja samo tiste rastline, ki se pridobivajo s pomočjo trajnostnega razvoja. V proizvodnji uporablja prečiščeno vodo in ekološka čistilna sredstva. Proizvodnja je oskrbljena s sredstvi za zmanjšanje hrupa in filtracijo zraka. Uporabljajo se 100 % reciklirajoče stekleničke.

Solgar je posadil na tisoče sadik avtohtonih dreves, da bi se zmanjšali negativni vplivi emisije ogljika. Investira v različne projekte za zaščito okolja širom po svetu. Je član mednarodne mreže Carbon neutral company®.

Solgar izdelki so na voljo v naši lekarni, kupite pa jih lahko tudi preko naše spletni strani.

Vabimo vas tudi na promocijo Solgar izdelkov, kjer si lahko brezplačno izmerite tudi vaš vitaminsko-mineralni status.

Vir: www.solgar.si (17.2.2016)